Välj spelbolag efter marknad

Många spelbolag är lite mer fokuserade på en viss spelmarknad, som utländska slotsspel. Om du gillar svensk fotboll kan du till exempel välja bolag som Betsson, Unibet eller Nordicbet. Vill du istället spela på engelsk fotboll kan du välja spelbolag som är brittiska i grunden. Det kan till exempel vara Bet365 eller William Hill. De flesta spelsajterna har dock ett stort utbud där de största ligorna i världen finns representerade.

Vi kan även tilläga att Unibet har varit huvudsponsor för Allsvenskan och Superettan sedan ett år tillbaka. Därför lägger de lite extra fokus på dessa ligorna.

Försök hitta andra satsningsalternativ
Eftersom spelbolagen ofta är väldigt lika varandra när det kommer till betting kan det vara bra att försöka hitta andra spelalternativ. Istället för att spela på vinnare kan du spela på vilken spelare som kommer göra det första målet i matchen. Du kan även spela på om det kommer bli över eller under ett visst antal hörnor.

Exakt vilka satsningsalternativ som finns ser du när du klickar dig in på en enskild match hos ett visst spelbolag. Även här kan alternativen skilja sig väldigt mycket åt. Om du vill öka dina chanser ska du alltså vara ute i god tid. Ju mer research du gör innan matcherna desto bättre. Det finns väldigt mycket information att hämta på nätet, i alla fall för de stora ligorna.

Ta dig tid att jämföra odds
Om du vill bli riktigt bra på odds och att betta på fotboll gäller det att du inte har för bråttom. Det gäller att vara noggrann och verkligen tänka på alla aspekter. En av dessa är att jämföra odds mellan olika spelbolag. Då kan du försäkra dig om att du spelar till bästa oddset. Ett tips är att fokusera på ett par matcher i veckan och läsa på så mycket du kan om dessa. Du kan även ta hjälp av en vän och betta tillsammans om du själv inte har tid.